Skøyen Helsesenter AS

Skøyen Helsesenter AS

Nyheter

Influensavaksine 2023

Influensavaksinen er tilgjengelig på Skøyen Helsesenter i slutten av uke 40. Du kan komme på drop-in. Trenger ikke bestille time for dette. fra og med nå. De som ønsker vaksinen kan komme på drop-in uten å bestille time.

Pris: 350,-

Samme pris for alle pasientgrupper. Dekkes ikke av frikort. Legene her skriver ikke ut resept på influensavaksine med mindre det er avtalt.

Vikar

Marianne Vestnes har vikar til midten av juli. Arild slutter til høsten 2023, ny lege kommer.

Vedlikehold av heis

Heisen i bygget skiftes ut og vil være stengt i perioden 04.07.22 til og med 09.09.22.

Vi ønsker tilbakemelding FØR timen din om du trenger assistanse for å komme opp til legekontoret. Det finnes heis i annen inngang samt at man kan støttes opp til legekontoret.

Ta kontakt med oss på telefon eller gi beskjed når du bestiller time.

Akutt time

Vi har rettet en feil på hjemmesiden, hvor riktig tidspunkt å ringe inn på for akutt time/time samme dag er kl 0800. Tlf: 22 06 43 00

Influensavaksine

Hvert år i perioden desember til april rammes befolkningen på den nordlige halvkule av influensaepidemier. Dette kalles sesonginfluensa. Vanligvis får mellom fem og ti prosent av befolkningen influensa i løpet av en vintersesong.

To typer influensavirus, type A og B, er årsak til disse epidemiene. Innimellom endrer influensavirusene seg litt, noe som kan gjøre vår immunitet mindre effektiv mot de nye virusene.

Vi har nå influensavaksine som settes på kontoret for 200kr.
Bare kom innom for å få satt vaksinen, du trenger ikke time.

Les mer her:
https://www.helsenorge.no/sykdom/lunger-og-luftveier/influensa/

Omikron og covid-19 situasjonen desember 2021

På grunn av høyt smittetrykk og nye nasjonale retningslinjer må vi begrense kontakten og smittespredning. Ring inn til oss om du trenger hjelp til og oppfølging av luftveissymptomer. Ikke bestill time for dette og møt opp på kontoret.

Vi legger opp til video/telefonkonsultasjoner der det lar seg gjøre og informerer om at det kan ta lengre tid enn normalt å få prøvesvar og tilbakemeldinger.

Timebestilling på nett

Vi har nå åpnet opp for timebestilling på nett. Du logger inn via HelseNorge og bestiller timen som er tilgjengelig på nett. Timene åpnes opp 14 dager fremover. Vi ber om at det skrives så kort og samtidig så detaljert som mulig hva det gjelder og gjør oppmerksom på at ønsker 1 problemstilling per konsultasjon.

Timen kan også avbestilles på nett gebyrfritt frem til 24 timer før timen. Avbestilling med kortere frist enn 24 timer medfører at det tilkommer gebyr for konsultasjon.

Bestill time her

Janssen vaksinen

Vi mottar daglig henvendelser angående Janssen-vaksine.

Legene på Skøyen Helsesenter AS foreskriver ikke resept for Janssen-vaksine, noe som Legeforening også fraråder.

https://www.nrk.no/norge/legeforeningen-frarader-leger-a-sette-janssen-vaksinen-1.15502592